Kan jeg blive medlem?

Ja, det fungerer sådan at hvis du er med på vores mailingliste, ja så er du medlem. Vi har ikke noget kontingent, du skal betale.

Så skriv bare til os, så er du med.

E-mail: traesejlere@gmail.com

Velkommen til!

Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer, DFÆL kan du også melde dig ind i. Se mere på DFÆL’s hjemmeside.

Et godt miljø for træsejlere

Vi der sejler træbåd er efterhånden en minoritet på havnene. Gennem Kjøbenhavnske Træsejlere kan du komme i kontakt med andre træbådsejere og få gode råd til vedligehold m.v. Vores ambition er at skabe et godt miljø for træbådsfolket i Københavnsområdet. De fleste træbåde ligger i Svanemøllehavnen, men medlemmernes både ligger også i Sundby, Kastrup, Lynetten, Langeliniehavnen, Fiskerihavnen, Hvidovre og Kalkbrænderihavnen (Sundkrogen).

Vores hovedaktivitet er torsdagskapsejladserne, der tælles sammen og bliver til det årlige Øresundsmesterskab.

Desuden afvikler vi sammen med Træskibssammenslutningen og Hal 16 i Helsingør den hyggelige kapsejlads Øresund På Langs den 2. lørdag i august. Der kommer alle slags fartøjer af træ, lige fra smakkejoller over spidsgattere og krydsere til store skonnerter. For vores lystbåde afvikler vi  Kjøbenhavnsmesterskabet for Træbåde samtidig.

Har du lyst til at være med, så hold dig endelig ikke tilbage, men skriv på ovennævnte mail – vi lover at svare dig snarest muligt!

38 m2 klassespidsgatteren “Bel Ami” og 6mR-båden “Oui Oui” på vej ud af Svanemøllehavnen til den ugentlige kapsejlads.

Torsdagskapsejladserne fra Svanemøllebugten rundt om Middelgrundsfortet og tilbage er bestemt ikke kun for øvede kapsejlere. Her er også plads til dig, der aldrig har prøvet den slags før, og som mest sejler for nydelsen. Vi sejler kapsejladsen 17 gange i sæsonen fra maj til september.